Profil och reklamprodukter online

Alltryck

Alltryck Sverige AB
Erbjuder marknadens bredaste sortiment av profil och reklam produkter. Vi samarbetar med dom största leverantörerna av profil och reklamprodukter, vilket bidrar till hög kvalité bredd och djup i sortimentet. Våra kunder inkluderar företag, föreningar, landsting kommuner och organisationer inom alla sektorer och storlekar. Vår förmåga att erbjuda bra priser, kvalité och service upplever vi idag som en viktig förklaring till den mycket höga andelen nöjda kunder.

Målsättning
Vår målsättning är att fungera som en aktiv partner och  med hög servicegrad för allt inom profilkläder, arbetskläder, giveaways, skyltar och presentreklam. Oavsett om du vill ha standardprodukter med enkelt tryck eller unika designlösningar i specialtillverkning så lovar vi att vara konkurrenskraftiga.
 

Miljö
Vi har en stark miljö- och etikpolicy. De garanterar att arbetarna jobbar under anständiga förhållanden. Produkterna ska också produceras med hänsyn till miljön. Öko-Tex Standard 100, Öko-Tex Standard 100 är ett globalt enhetligt provnings- och certifieringssystem för textila råvaror samt mellan- och slutprodukter genom alla bearbetningsleden.

Fairtrade/Rättvisemärkt
Fairtrade/Rättvisemärkta kläder är din oberoende garanti för att bomullen i dessa kläder är certifiserad i enlighet med internationella Fairtradekriterier. När du köper Rättvisemärkt bidrar du till förbättrad arbets och levnadsvillkor för bomullsodlare i utvecklingsländer. Samtidigt medverkar du till ökad miljöhänsyn.