Profil och reklamprodukter online

Giveaways och presentreklam

Giveaway talar om exakt vad det är, det är något man vill ge bort. Vi som arbetar med GiveAways och presentreklam har många erfarenheter av att en reklamprodukt kan göra stor skillnad i kommunikationen. Tillfällen där giveaways delas ut kan bland annat vara på mässor, event, till kunder och personal.

Det finns ett mycket brett sortimant hos Alltryck.se. Rriktigt bra giveaways är ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera sitt varumärke på. Några exempel på småsaker man knappt kan vara utan är kundvagnsmynt, pennor, reflexer, anteckningsblock, paraplyer, isskrapor, nyckelringar och väskor.

När du väljer giveaways  bör du tänka på att den ska ha en bra praktisk funktion som ofta används av mottagaren. Den bör underlätta vardagen för mottagaren. I och med att den används i vardagen av kunden ser mottagaren ditt varumärke i ett positivt sammanhang och med det ger ditt varumärke en positiv kickback. Du kan också välja en giveAway som vid själva tillfället på något sätt ramar in övrig kommunikation. Annars kan ni välja något gott man kan äta, vilket brukar upplevas positivt även fast glädjen är mycket kort. Reklamgodis och vatten med egen etikett är en mycket uppsakttad GiveAway av de flesta. Kontakta Alltryck.se så hjälper de er med rätt GiveAways tryckt med er logga eller text.

 

3 okt 2016