Profil och reklamprodukter online

Giveaways

Giveaways och reklamprodukter är inte bara en smart reklambärare, det uppskattas även av mottagaren. Det finns många tillfällen som en giveaway är given som vid jul och sommravslutning, men arbetslivet erbjuder även många andra situationer där det känns naturligt att ge, t ex vid premieringar, avtackningar och högtidsdagar. Oavsett pris så är giveaways och företagspresenter av olika slag i det långa loppet ett relativt billigt sätt att skapa ett bra förhållande till kunder och anställda. Men som i alla annan kommunikation måste man tänka på vem mottagaren av din giveaway är, vad målet med din giveaway ska vara samt hur företagspresenten kan bidra till att nå målet. 


PRESENTREKLAM OCH GIVEAWAYS MED TRYCK

Giveaways med tryck eller gravyr. Presentartiklar är det bästa sättet att marknadsföra ditt företag. Med presentreklam och give-aways med eget tryck kan du marknadsföra din logotype, företagsnamn eller ett budskap med en produkt. Vi trycker er giveaway med er logotype eller text.


PRESENTREKLAM MED TRYCK

Den mest grundläggande tanken när du ska välja presentreklam är vad det är för ändamål med din give away. Presentreklam med tryck av egen logo är det vanligaste, men ibland kan presentreklam gå bra att använda som give away, utan att logotype trycks på den, då kallas oftast produkten presentreklam.