Profil och reklamprodukter online

Profilkläder

Profilkläder med eget tryck eller brodyr

Alltryck.se marknadens bredaste sortiment av profilkläder. Genom samarbete med dom största leverantörerna av profilkläder kan vi erbjuda ett brett utbud av snygga profilkläder till ditt företag.   Profilkläder finns till alla yrkesgrupper som behöver profilera sitt företag med företagets logo eller text. Profilkläder kan profileras med exempelvis tryck, brodyr, vävda märken som appliceras på kläderna.

Några olika exempel på profilkläder:

Byxor
Fleecejackor
Jackor
Tröjor
Skjortor
T-shirts
Pikétröjor

Tryck och brodyr av profilkläder
När du vill profilera kläderna med företagets logo, text eller dyligt finns det flera olika tekniker som:
Screentryck, transfertryck, brodyr, vävda märken, zippers m.m. Alltryck.se levererar kompletta profilkläder med er logo eller text på kläderna. beställ snygga profilkläder med eget tryck. Besök Alltryck.se här>

Profilkläder
Vad är fördelarna med Profilkläder?

Det finns många fördelar med profilkläder som beror på hur de används. Några generella fördelar är att profilkläder är: Målgruppsinriktat. Det är sändaren som avgör vem mottagaren skall bli.  

Flexibelt
Det finns ett stort utbud av profilkläder
som kan användas till många olika ändamål – allt från kampanj-T-shirts till fina affärsskjortor.

Kreativt
Eftersom utbudet av produkter och färger är så pass brett, finns det ett mycket stort antal möjligheter att förmedla sitt budskap på.

Personligt
Budskapen förmedlas oftast på ett personligt sätt eftersom man måste träffa bäraren av ett profilplagg för att kunna motta budskapet.

Långsiktig kommunikation i bemärkelsen att profilkläder är beständiga.
När man klär sig i ett profilerat plagg, blir man ”automatiskt” en tydlig representant för varumärket: Man agerar utifrån de normer varumärket står för.